BookingF
Insert your header here
w

Det Periodiske System

På Sydøst slår Lars Bremnes, Arnfinn Bergrabb, Terje Nohr og Are Simonsen seg sammen og gjør en fin blanding av gammelt og nytt, ikke upåvirket av at det tross alt er desember.

Konsert på Sydøst 14. Desember
12.10.201814:12 Belinda Helen Bergli

Dørene åpnes 19.00 og det blir servert nydelig tapasbuffet i forkant av konserten. Husk og bestille bord på booking@utibodo.no. Ved bestilling av bord forbeholder vi retten om spiseplikt. Tapasbuffet 395,-

Det Periodiske System skal spille med trommeslager. Det er Arnfinn Bergrabb som har fått det ærefulle oppdrag. Terje Nohr er trioens gitarvirtuos og kjent for sitt samarbeid med Halvdan Sivertsen og Ola Bremnes. I 2005 debuterte han som vokalist og låtskriver på platen «Så langt». Are Simonsen er tekniker og produsent i byens Store Studio , men kom i 2008 med «Tredje utgivelse», et nydelig album.
Lars har 6 utgivelser på samvittigheten, spillemannspris for hjertekaptein i 2006 og er stadig på veien som visesanger.

På sydøst slår de seg sammen og gjør en fin blanding av gammelt og nytt, ikke upåvirket av at det tross alt er desember.
For tre år siden fikk herrene damebesøk på scenen, det var en ung kvinne fra Dverberg som dukket opp med en nordnorsk versjon av «Home For Christmas».

Det er stor sjanse for at noe lignende vil skje i år også.

Vel møtt!

Konsertstart 21.00

Kjøp billetter her!

Ta kontakt med oss her: